Matchday: SC Cambuur met Hoedemakers in uitduel met FC Utrecht

Mees Hoedemakers
Mees Hoedemakers Foto: © Pro Shots

SC Cambuur speelt zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Het duel in Stadion Galgenwaard begint om 16.30 uur.

Bij SC Cambuur keert Mees Hoedemakers terug in het elftal. Marco Tol krijgt in het centrum van de defensie de voorkeur boven Calvin Mac-Intosch. Alex Bangura keert terug van een schorsing, terwijl Issa Kallon weer terug is na deelname aan de Afrika Cup. Dat gaat ten koste van Sekou Sylla en Nick Doodeman.

Bij FC Utrecht heeft Willem Janssen een basisplaats. De aanvoerder van de Domstedelingen speelt zijn 400ste wedstrijd in de Eredivisie en bereikt dus een nieuwe mijlpaal. Bart Ramselaar moet net als Henk Veerman genoegen nemen met een plek op de bank bij FC Utrecht, dat het moet stellen zonder Hidde ter Avest, Tommy St. Jago, Arthur Zagre en Sander van de Streek.

Update: Bij FC Utrecht is Django Warmerdam in de warming-up geblesseerd afgehaakt. Hij wordt vervangen door Djevencio van der Kust.

Opstelling FC Utrecht: De Keijzer; Van der Maarel, Janssen, Van der Hoorn, Van der Kust; Maher, Timber, Boussaid; Douvikas, Gustafson en Mahi.

Wissels: Nijhuis, Oelschlägel, Van Overeem, Veerman, Ramselaar, Balk, Sylla en Meissen.

Opstelling SC Cambuur: Stevens; Schmidt, Tol, Schouten, Bangura; Hoedemakers, Maulun, Jacobs; Joosten, Uldrikis en Kallon.

Wissels: Ter Heide, Mac-Intosch, Boere, Bos, Breij, Doodeman, Sambissa, Kiss, Sylla, Minnema en Van der Meer.

Lees meer:
0 reacties