Nog geen nieuwe trainer Cambuur: ''We zijn op de achtergrond aan het vissen''

SC Cambuur heeft nog altijd geen nieuwe trainer gevonden, zo bevestigde technisch manager Foeke Booy donderdag. De Leeuwarders moeten op zoek naar een opvolger voor de ontslagen Marinus Dijkhuizen.

Dijkhuizen heeft na zijn vertrek bij SC Cambuur al een nieuwe baan gevonden. De oefenmeester is assistent-trainer van Jean-Paul de Jong bij FC Utrecht geworden. SC Cambuur zit daarentegen nog met een vacante functie.

Volgens Booy is de zoektocht naar een nieuwe trainer een lastige. "Maar we laten ons niet opjagen. We zijn op de achtergrond aan het vissen en wachten tot er wordt gebeten", zegt hij tegenover Omrop Fryslân. Fred Grim was de gedroomde kandidaat, maar Grim werd assistent van Dick Advocaat bij Sparta Rotterdam.

Booy wil nu wel kwijt dat hij 'met allerlei mensen in gesprek is'. "Wij nemen daar de tijd voor. Mensen die er van de buitenkant tegenaan kijken denken dat het zomaar klaar is, maar zo is het niet", aldus Booy.

Zoektocht naar een trainer gaat nog steeds door. En dat is een lastige, volgens Booy. "We zijn op de achtergrond aan het vissen en wachten tot er wordt gebeten." #Cambuur

— Andor Faber (@Andor_F) January 11, 2018
Lees meer:
0 reacties