Homepage » Bestuur & beleid » BREAKING | Smid vertrekt per direct als voorzitter van SC Cambuur

BREAKING | Smid vertrekt per direct als voorzitter van SC Cambuur

( 1 reacties)
BREAKING | Smid vertrekt per direct als voorzitter van SC Cambuur

Ype Smid is niet langer voorzitter van SC Cambuur. De preses heeft besloten om per direct de voorzittershamer neer te leggen, dat meldt de club uit Leeuwarden via de officiële kanalen.

Smid had nog een termijn tot januari 2019, maar heeft besloten zijn functie per direct beschikbaar te stellen. Hij was sinds 2010 voorzitter van de Raad van Commissarissen in Leeuwarden. Smid blijft wel als certificaathouder en sponsor verbonden aan de club.

De Stichting Beheer SC Cambuur Leeuwarden zal zich in de komende periode buigen over de opvolging en invulling van de RvC. De RvC blijft verder bestaan uit Jan Koster en Rudy Douma. De club laat weten Smid 'zeer erkentelijk' te zijn voor de grote bijdrage die hij de afgelopen zeven jaar heeft geleverd.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Feb 2018 om 15:27
    Ik zal hier persoonlijk geen traan om laten, wat een kwal van een vent...Altijd uit de hoogte te doen als je hem toevallig trof bij een benzinepomp op een awayday...Ik had zelf dan ook liever gezien dat hij tegelijk met zijn grote vriend (de graaf) was opgestapt, toen die het veld moest ruimen.
vrijdag 1 maart 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›