Van den Belt 'strontchagrijnig': ''Ik wanhoop niet, maar ben enorm teleurgesteld''

( 0 reacties)
Van den Belt 'strontchagrijnig': ''Ik wanhoop niet, maar ben enorm teleurgesteld''

SC Cambuur kreeg vorige week te horen dat ROC Friese Poort uit de stadionplannen stapt. Dat is een flinke streep door de rekening van Cambuur-directeur Gerald van den Belt.

"Het kwam als een donderslag bij heldere hemel", zegt Van den Belt tegenover Omrop Fryslân. "We zijn enorm negatief verrast met het bericht wat ons bereikte. Wij moeten ons nog beraden op hoe nu verder." Van den Belt denkt niet dat er definitief een streep gaat door de stadionplannen.

"Zeker niet", reageert Van den Belt. "In rap tempo moeten we kijken of er nog ruimte is om tot elkaar te komen. Zo niet, welke alternatieven zijn er dan? De school was niet het enige project binnen het stadion, maar wel een belangrijke. We zullen moeten kijken of er een alternatief is, maar ik vind het nu heel lastig om daar iets over te roepen. Ik wanhoop niet, maar ben wel enorm teleurgesteld."

Het is niet de eerste tegenvaller in de stadionplannen, iets waar Van den Belt flink moe van wordt. "Daar word ik strontchagrijnig van", beaamt hij. "Ik vond eigenlijk dat we vanaf de zomer met z'n allen richting de finish renden, op een heel goede manier. Als je me had gevraagd of de kans groter is dat er een levende dodo wordt gevonden of dat de Friese Poort eruit stapt, dan had ik voor dat eerste gekozen. Het is onbegrijpelijk dat dit zo gebeurd is. Erg vervelend, maar we geven de moed niet op."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 26 april 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›