Cambuur ligt financieel op koers: 'Het ziet er ook voor dit seizoen goed uit''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Cambuur ligt financieel op koers:  'Het ziet er ook voor dit seizoen goed uit''

Cambuur presteert momenteel dramatisch in de Eerste Divisie, de Leeuwarder staan op een teleurstellende zeventiende plaats. Hoe anders zijn de resultaten op financieel gebied, waar de club er momenteel prima voorstaat. 

"Het een erg drukke en boeiende periode op de club", vertelt algemeen directeur Ard de Graaf. "We hebben vorige week de financiële cijfers van het seizoen 2016/2017 goed afgerond. We hebben ruim tweehonderdduizend winst behaald, een keurige prestatie."

De Graaf rekent dit seizoen eveneens op goede financiële resultaten. "Ook voor het huidige seizoen ziet het financiële plaatje er goed uit. We spelen in december de achtste finale van de beker, dat is zowel sportief als financieel goed voor de club. Het ziet er zeer positief uit."

"We kunnen er echter niet om heen draaien dat alle focus nu op de sportieve prestaties moet. Een zeventiende plaats past niet bij Cambuur. Daar moet hard aan gewerkt worden", vertelt De Graaf, die na de interlandperiode op betere resultaten hoopt. "We hebben nu een week vrij, maar we trainen wel door. Daarna zullen we echter een aantal dagen hebben om ons hoofd te leeg te maken. Iedereen die al maanden lang bij elkaar op de lip zit, kan dan even ademhalen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!