Cambuur maakt geen haast met nieuwe trainer: ''Weinig babbels en vooral presteren''

SC Cambuur is op zoek naar een nieuwe trainer, na het ontslag van Marinus Dijkhuizen. Toch wordt er geen haast gemaakt, zo meldt Foeke Booy in de Leeuwarder Courant.

''Er is al wel een lijst opgesteld, want tien minuten nadat het ontslag van Dijkhuizen bekend werd, was de eerste sollicitatie al binnen. Maar er zijn nog geen gesprekken met kandidaten gevoerd. Zorgvuldigheid gaat voor alles. Het is hier de afgelopen periode te hectisch geweest'', aldus Booy.

Dijkhuizen werd al na vijf maanden ontslagen bij de Leeuwarder club. Booy wil nog geen uitspraken doen over een eventuele opvolger. ''Dat wil ik eerst intern met de directie bespreken. We hebben er bewust voor gekozen alles tot rust te laten komen. Weinig babbels en vooral presteren, want er komt deze maand ook nog een belangrijke bekerwedstrijd aan''.

Ook over de optie om Sipke Hulshoff het seizoen af te laten maken hult Booy zich in nevelen. ''Dat weet ik niet. Zij mogen het oppakken en dat kan in alle rust, want Sipke heeft eerder met dit bijltje gehakt'', besluit hij.

Lees meer:
0 reacties