'Hulshoff geheimzinnig over opstelling: basisplek voor Van Deelen'

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
'Hulshoff geheimzinnig over opstelling: basisplek voor Van Deelen'

SC Cambuur begint vrijdagavond aan de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Trainer Sipke Hulshoff wil een dag voor de competitiehervatting niets kwijt over de opstelling.

Er gaan zeker wijzigingen plaatsvinden bij SC Cambuur. Marvin Peersman is namelijk geschorst, omdat hij twee keer geel kreeg in de laatste wedstrijd tegen Helmond Sport. Afgaande op de laatste training lijkt Jordy van Deelen zijn plek op links in te nemen, dat meldt de Huis aan Huis. Sai van Wermeskerken verhuist daardoor naar de rechtsbackpositie.

SC Cambuur kent nog de nodige blessuregevallen. Karim Rossi zal nog enige tijd uitgeschakeld zijn vanwege een middenvoetsbeentje en het is de vraag of hij dit seizoen nog in actie zal komen. Jurjan Mannes is ook nog twee maanden uitgeschakeld. Martijn van der Laan ontbreekt vanwege een liesblessure, terwijl Bryan Smeets ziek is.

"Het trainingskamp in Spanje heeft de selectie goed gedaan", laat trainer Sipke Hulshoff weten. "We zijn er klaar voor. We gaan vol voor de winst. Over de opstelling doe ik geen mededelingen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!