''Cambuur traint ook besloten, dus ik ga ook een beetje geheimzinnig doen''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''Cambuur traint ook besloten, dus ik ga ook een beetje geheimzinnig doen''

SC Cambuur neemt het morgenavond in eigen huis op tegen De Graafschap. Voor De Graafschap-trainer Henk de Jong is het bijzonder jaar. Hij verlengde deze week zijn contract in Doetinchem en keert morgen terug bij zijn oude club.

De Jong kan maar op één manier het jaar nog mooier beginnen. "Dan moeten we morgen winnen, hè?", reageert hij tegenover Omroep Gelderland. "Maar het is een speciale wedstrijd. Het is gewoon een topper. Cambuur staat wat lager, maar het is een hele goede club en ploeg. Die gaan veel hoger komen dan ze nu staan. Alleen, als wij winnen zetten we ze wel op twaalf punten. Dan slaan we een goede slag."

De Graafschap kan morgen niet beschikken over Elvio van Overbeek, die een knieblessure heeft opgelopen. Achter de naam van Anthony van den Hurk staat een vraagteken. Over de opstelling wil De Jong niets kwijt. "Cambuur traint ook besloten, dus ik ga ook een beetje geheimzinnig doen. Dat is toch leuk man, hoort er ook een beetje bij", aldus De Jong, die wel aangeeft dat aanwinst Frank Olijve een basisplek krijgt als hij speelgerechtigd is.

Vermoedelijke opstelling De Graafschap: Bednarek; Abena, S. Nieuwpoort, L.Nieuwpoort, Tutuarima; Diemers, Olijve, El Jebli; Van Mieghem, Ars, Serrarens

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!