Schils baalde van winterstop: ''Voor mij persoonlijk was het stom''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Schils baalde van winterstop: ''Voor mij persoonlijk was het stom''

Mathias Schils is tevreden over het trainingskamp wat hij met SC Cambuur beleefd heeft. Het heeft hem vertrouwen gegeven voor de tweede seizoenshelft waarin gepresteerd zal moeten worden.

"We hebben een goede basis gelegd voor de tweede seizoenshelft waarin we er tegenaan zullen gaan. Dat zijn we verplicht na de eerste seizoenshelft. We hebben een tweede seizoenshelft waarin we nog veel kunnen rechtzetten", vertelt de middenvelder in gesprek met Omroep Friesland.

"Je zit elke dag bij elkaar en je kan elke dag twee trainingen afleveren. Op die manier hebben we wel een goede basis kunnen leggen voor wat er komen gaat. Vlak voor de winterstop heb ik zelf wedstrijden gespeeld waarin het goed liep."

Schils baalde dan ook van het feit dat hij even rustig aan moest doen. "Voor mij persoonlijk was het stom dat de winterstop eraan kwam want ik zat in een goede flow en het is voor mij het doel om verder te gaan op wat ik daarvoor heb laten zien. We willen nu laten zien wat we echt kunnen."

Dat moet vrijdagavond beginnen tegen De Graafschap. "Het is de bedoeling dat het er nu gaat uitkomen. Het doel is om de nacompetitie te halen. Als Cambuur zijnde moet je dat halen en het is aan ons om dat mogelijk te maken.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!