Homepage » Eerste elftal » MVV-trainer grijpt in en roept zeven spelers tot de orde: ''Heb me gruwelijk geërgerd''

MVV-trainer grijpt in en roept zeven spelers tot de orde: ''Heb me gruwelijk geërgerd''

( 0 reacties)
MVV-trainer grijpt in en roept zeven spelers tot de orde: ''Heb me gruwelijk geërgerd''

MVV Maastricht kent een roerige voorbereiding in aanloop naar de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. MVV-trainer Ron Elsen heeft donderdag tijdens de training zeven spelers flink aangepakt.

Onder hen basisklanten als Steven Pereira, topscorer Jonathan Okita, Marvin Ogunjimi en Christophe Janssens, dat meldt Dagblad de Limburger. Elsen vond dat zij zich onvoldoende hebben ingezet en gelaten hebben gereageerd nadat zij een potje verloren.

"Ik heb me gruwelijk geërgerd", verklaarde Elsen na afloop. "We zitten in een moeilijke periode en om daar uit te komen, kun je alleen maar hard werken en geconcentreerd blijven. Daar ontbrak het aan en dat irriteert. Wij als trainers willen dingen graag terugvertaald zien op het veld. Spelers moeten doen waarvoor ze hier zijn en zichzelf verbeteren. Gebeurt dat niet, dan grijpen we in. Meestal gebeurt dat tussen de muren van het kleedlokaal, nu ziet iedereen het. Dat maakt me niks uit."

Elsen wilde nog niet aangeven of de aanpak gevolgen heeft voor de wedstrijd tegen Cambuur. "We zullen ons tot de tanden toe moeten wapenen tegen deze 'reus' in de eerste divisie. Cambuur heeft een goed publiek en er heerst altijd veel ambiance. Die club is in staat met deze selectie twee Jupiler League-waardige teams samen te stellen. Maar we krijgen elke wedstrijd weer kansen om te scoren, maar het is steeds net niet. We kunnen moeilijk het verschil maken. Dat moet een keer veranderen", aldus Elsen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 1 maart 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›