VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur verliest na slechte slotfase van MVV Maastricht

SC Cambuur heeft vrijdag een nederlaag geleden in de Jupiler League. In eigen huis was MVV Maastricht met 0-2 te sterk voor de ploeg van Rene Hake.

In de eerste helft was de grootste kans voor SC Cambuur. Martijn Barto, die zijn 200ste wedstrijd speelde voor de Leeuwarders schoot op de paal uit een rebound op een schot van Ricardo Kip. Verder waren er weinig grote kansen voor beide ploeg in het Cambuurstadion.

Tien minuten voor tijd kwam SC Cambuur op achterstand tegen MVV Maastricht. Invaller Tuur Heuben schoot de bal achter Cambuur-doelman Cummins nadat hij Xander Houtkoop passeerde. Vlak voor tijd werd het ook nog 0-2 door een doelpunt van Ryan Mmaee.