Van Kippersluis in hetzelfde schuitje als Klaassen: ''Geven elkaar wat tips''

Kevin van Kippersluis is zijn basisplek bij SC Cambuur kwijtgeraakt. Komende vrijdag lonkt er echter een wel een plek vanaf de aftrap door de afwezigheid van linksbuiten Justin Mathieu.

"Ik zou het niet weten. Ik heb daar vandaag samen met Xander (Houtkoop, red.) getraind. Het is aan de trainer wie hij daar neer zet, maar ik ben zeker klaar voor een basisplaats", zegt Van Kippersluis tegenover Omrop Fryslân. "Het is als voetballer nooit leuk als je op de bank zit, maar op dit moment maakt de trainer andere keuzes. Die vallen niet in mijn voordeel uit."

Van Kippersluis had donderdag een etentje met zijn goede vriend Davy Klaassen, die op een zijspoor is beland bij Everton. "We hebben het er wel eens over en dan zijn we eerlijk naar elkaar toe, maar ondanks dat hij niet speelt heeft hij het naar zijn zin. Dat heb ik hier ook. Op dat gebied zitten we ook op dezelfde lijn. We geven elkaar wel eens wat tips, maar dat is onder ons", aldus Van Kippersluis.

Kevin van Kippersluis had gister een etentje met zijn goede vriend @DavyKlaassen. Beiden op een zijspoor geraakt bij hun clubs. En dus praten ze daarover... pic.twitter.com/YE1WEljg7J

— Andor Faber (@Andor_F) 22 februari 2018

Lees meer:
0 reacties