Homepage » Eerste elftal » SC Cambuur verliest in belangrijk duel van FC Oss

SC Cambuur verliest in belangrijk duel van FC Oss

( 3 reacties)
Groenste stroom van Nederland
SC Cambuur verliest in belangrijk duel van FC Oss

SC Cambuur heeft vanavond een nederlaag geleden op bezoek bij FC Oss. De ploeg van Rene Hake ging door een late tegentreffer met 2-1 onderuit in Noord-Brabant.

De grootste kans in de eerste helft was voor SC Cambuur. Issa Kallon kreeg de bal voor de goal, maar Martijn Barto kon de bal net niet binnenkoppen. Meteen na rust kwam SC Cambuur op achterstand in Brabant. Een kopbal van Richard van der Venne kon niet worden gekeerd door Cambuur-doelman Erik Cummins.

Lang duurde de voorsprong van FC Oss niet. Daan Boerlage scoorde uit een voorzet van Daniel Crowley. Vlak voor tijd kwam SC Cambuur op achterstand. Norichio Nieveld kopte de bal in het net.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 3 Mar 2018 om 09:08
    het is verschrikkelijk cambuur is zoon mooie club er lopen nu spelers rond die denken dat cambuur opstapje is ze moeten blij zijn dat ze bij cambuur mogen voetballen niemand heeft zoon slechte spits en keeper voor de rest zijn het allemaal matige spelers de bezem moet erdoor schilder is de enige die goed is maar kan het niet alleen die jongen word ook onzeker door de spelers die hij om zich heen heeft
  • 2 Mar 2018 om 22:00
    Als je naar het radioverslag luisterd dan kan je niet anders concluderen dat het onderhand een schandalige vertoning wordt. Ongelooflijk met wat van kwaliteit spelers je te maken hebt. Dat een bestuur zulke spelers heeft kunnen aanschaffen is intens triest. Werkelijk een grof schandaal. Duidenden Cambuur supporters zijn door dit bestuur besodemieterd. Hier zijn onderhand geen woorden meer voor. Elke wedstrijd hoopt men weer op beter, maar de frustraties zullen de overhand krijgen. Het is gewoon einde seizoen en nacompetitie heb je ook helemaal niets te zoeken. Cambuur, schaam je diep.
  • 2 Mar 2018 om 21:55
    Wat zijn we slecht! Slappe hap. Er wordt het hele seizoen al gevoetbald alsof er stront aan de bal zit. Het is niet te harden en er zit maar een competente speler in de selectie, Schilder. Die loopt na dit seizoen in gestrekte draf de deur uit want die heeft nog nooit eerder met zo'n stelletje amateurs gevoetbald. Ik zie Cambuur normaliter graag voetballen maar de laatste 2 seizoenen doet pijn aan de ogen. Er is amper 1 speler te vinden die zich dit aantrekt, het zal ze werkelijk worst wezen.
zondag 23 december 2018
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›