Homepage » Eerste elftal » Van der Laan terug in de basis: ''Het was de laatste tijd verbijten op de bank''

Van der Laan terug in de basis: ''Het was de laatste tijd verbijten op de bank''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Van der Laan terug in de basis: ''Het was de laatste tijd verbijten op de bank''

Martijn van der Laan schippert dit seizoen tussen de bank en de basisopstelling. Nadat er de afgelopen weken matig gepresteerd is zonder de 29-jarige verdediger, mag hij vrijdagavond tegen Almere City in de basis beginnen.

"De resultaten waren niet naar onze wens, dus het was de laatste tijd verbijten op de bank. Ik moet gewoon rustig blijven en klaar zijn als ik moet spelen, zoals morgen", zegt Van der Laan tegenover Omroep LEO. De Cambuur-speler beseft dat het beter moet. "We moeten echt resultaten halen om naar boven te kunnen kijken en zicht te houden op de play-offs."

"We hoeven niet persé harder te werken, maar er zijn wel dingen die beter moeten. Elke wedstrijd bespreken we dat aan de hand van beelden. Nu moet het nog uitgevoerd worden", vervolgt Van der Laan, die weet dat het thuisduel tegen Almere City een belangrijke is. "We proberen elkaar goed op scherp te zetten en de belangen duidelijk te maken. Er staat wat op het spel namelijk. Hier thuis moeten we gewoon winnen."

Vorige week in het uitduel tegen FC Oss miste SC Cambuur de nodige scherpte. "Dat hebben we een dag na de wedstrijd ook gelijk besproken. Er moet bij Cambuur geen verschil zijn in spel uit en thuis. We moeten gewoon altijd vol op de aanval spelen, en dan moet het niet uitmaken of het een thuis- of een uitwedstrijd is", vindt de verdediger, die wel beseft dat de steun van Cambuur-fans in eigen huis een steuntje in de rug biedt. "Het helpt wel mee als het publiek er achter staat en er een mooie sfeer in het stadion hangt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 december 2018
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›