Homepage » Eerste elftal » Hake legt focus op eigen ploeg: ''Als hij het beste uit onszelf halen, komen de punten echt wel''

Hake legt focus op eigen ploeg: ''Als hij het beste uit onszelf halen, komen de punten echt wel''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Hake legt focus op eigen ploeg: ''Als hij het beste uit onszelf halen, komen de punten echt wel''

SC Cambuur won vrijdagavond met 2-1 bij Almere City, maar veel tijd om na te genieten hebben de Leeuwarders niet. Maandagavond staat namelijk alweer de wedstrijd tegen Jong PSV op het programma.

Trainer René Hake verwacht tegen de Eindhovenaren over een fitte selectie te kunnen beschikken. "We zijn goed uit de strijd gekomen, het lijkt mee te vallen met pijntjes en blessures", zegt de oefenmeester op de website van SC Cambuur. "Winnen helpt wat dat betreft natuurlijk ook altijd. Dat geeft energie en vertrouwen en dat hadden we ook wel even nodig."

Tegen Jong PSV zijn Matthew Steenvoorden en Darren Rosheuvel bovendien weer inzetbaar. "Dat is altijd welkom. Matthew komt terug van een schorsing en Darren heeft geen last meer van zijn blessure en zit voor het eerst weer bij de selectie. Dat geeft ons weer extra mogelijkheden", zegt Hake. 

Net als bij de drie andere belofteteams in de Jupiler League, is de opstelling van Jong PSV elke week weer een verrassing. "Dat weten we inmiddels. Ideaal is het niet, maar daar moeten we niet teveel mee bezig zijn. Wij kijken naar ons eigen team en we moeten zorgen dat we zelf goed zijn. Als wij het beste uit onszelf en elkaar halen, komen de punten echt wel."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 december 2018
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›