Homepage » Eerste elftal » Cambuur mogelijk in andere samenstelling tegen Jong PSV: ''Sommigen hadden nog wat pijntjes''

Cambuur mogelijk in andere samenstelling tegen Jong PSV: ''Sommigen hadden nog wat pijntjes''

( 1 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Cambuur mogelijk in andere samenstelling tegen Jong PSV: ''Sommigen hadden nog wat pijntjes''

SC Cambuur gaat vanavond op bezoek bij Jong PSV. De kans is aanwezig dat trainer René Hake zijn elftal nog op één of twee posities wijzigt ten opzichte van het duel met Almere City (2-1 winst).

"Sommigen hadden twee dagen na de wedstrijd nog wat pijntjes, anderen voelden zich kiplekker", legt Hake uit in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Maar je weet nooit hoe het zit met de frisheid van de spelers. En we moeten niet in problemen komen door al snel te moeten wisselen." Zeker is dat Matthew Steenvoorden, die vrijdag geschorst was, weer terugkeert in de basis. Dat gaat ten koste van Martijn van der Laan, die weer op de bank plaats moet nemen.

Waar Cambuur vrijdag nog voor 7.000 toeschouwers speelde, zullen dat er op De Herdgang slechts enkele honderden zijn. "Voor de talentontwikkeling is een beloftenelftal in de eerste divisie prima. maar het is wel een heel andere ambiance dan bijvoorbeeld Cambuur-Go Ahead Eagles. Dan is de vraag wat je zwaarder laat wegen en of je hier iedereen een plezier mee doet", aldus Hake.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Mar 2018 om 10:33
    Ongelofelijk ....laan moet na vrijdag natuurlijk gewoon spelen pannekoek.....was met crowley de beste op het veld ...
zondag 23 december 2018
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›