Homepage » Eerste elftal » ''Dat houdt je in een ritme, na vrijdag is dat alleen maar goed''

''Dat houdt je in een ritme, na vrijdag is dat alleen maar goed''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''Dat houdt je in een ritme, na vrijdag is dat alleen maar goed''

Na de winst op Almere City wil Cambuur de goede lijn doortrekken tegen Jong PSV. In Eindhoven zal er gewonnen moeten worden om uitzicht te houden op de play-offs.

Trainer René Hake zag afgelopen dagen weer meer lachende gezichten in Leeuwarden. ''Op het moment dat je wint komt iedereen met een ander gevoel binnen op zaterdag'', zegt hij tegenover Omroep Leo. ''Normaal heb je wat meer rust na een wedstrijd, maar nu moeten we meteen weer aan de bak. Persoonlijk vind ik wedstrijden spelen alleen maar goed, dat houdt je in een ritme. Na vrijdag is dat alleen maar goed.''

''Ik weet van de ploeg dat ze niet vaak in dezelfde samenstelling spelen'', lacht Hake. Dat blijkt wel nu PSV met acht A-spelers aantreedt. ''Daardoor kan het nooit een goed ingespeeld elftal zijn, maar de individuele kwaliteit van die spelers is zeker aanwezig. 

''Wij moeten ons volledig richten op onze eigen manier van spelen. Ondanks dat we gewonnen hebben viel er genoeg te verbeteren. Als we de play-offs willen halen zullen we weer goed moeten voetballen en door goed voetbal kun je resultaat behalen'', aldus Hake.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 december 2018
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›