VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur speelt gelijk tegen Jong PSV (1-1)

In Eindhoven is Cambuur er niet in geslaagd de drie punten mee te nemen naar Leeuwarden. Het werd 1-1 waardoor Cambuur op een dertiende plaats blijft staan.

De Eindhovenaren kwamen in de 29e minuut op voorsprong door een doelpunt van Cody Gakpo. Jong PSV kon echter nier lang genieten van die voorsprong want in de 34e minuut was het Ricardo Kip die al voor de gelijkmaker tekende. Door een knappe voorzet van Crowley kon Kip koel afronden.

In de tweede helft waren er nog kansen voor beide partijen, maar die kansen werden niet omgezet in doelpunten waardoor het bij een 1-1 stand bleef. Cambuur zag concurrenten FC Den Bosch, Almere City, MVV en FC Oss ook punten verspelen waardoor er nog steeds niets aan de hand is in de strijd om de play-offs. Aankomende vrijdag gaat de strijd verder in de wedstrijd tegen koploper NEC.