Homepage » Eerste elftal » SC Cambuur wil af van overbodige spelers: ''Minder kwantiteit en meer kwaliteit''

SC Cambuur wil af van overbodige spelers: ''Minder kwantiteit en meer kwaliteit''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
SC Cambuur wil af van overbodige spelers: ''Minder kwantiteit en meer kwaliteit''

Foeke Booy staan een paar drukke maanden te wachten. De technisch directeur van SC Cambuur zal een beslissing moeten gaan nemen over diverse spelers met een aflopend contract.

Afgelopen vrijdag werd het contract van Matthew Steenvoorden in ieder geval al met een jaar verlengd. SC Cambuur lichtte de optie in zijn verbintenis. Ook Jesse Bertrams, Robbert Schilder, Jurjan Mannes en Darren Rosheuvel beschikken over zo'n optie. Of de club ook met hun langer door wil, is nog onduidelijk. Technisch directeur Foeke Booy heeft nog tot 31 april om zich hierover te beraden. 

Ook de verbintenissen van Martijn Barto, Erik Cummins en Jordy van Deelen lopen na dit seizoenen af. "We zijn met Van Deelen in gesprek over verlenging van zijn contract", reageert Foeke Booy tegenover Omrop Fryslân. De technisch manager wil over de andere twee spelers niets kwijt.

Wel duidelijk is dat Cambuur volgend seizoen terug wil naar 22 selectiespelers. Op het moment heeft de club er 27 onder contract. "We willen minder kwantiteit en meer kwaliteit. Het plaatje voor volgend seizoen is helder. We hopen het spelersbudget zoveel mogelijk intact te houden", zegt Booy.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 december 2018
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›