Hake doet oproep aan thuispubliek: ''We moeten er morgen echt een heksenketel van maken''

De trainer hoopt na het gelijkspel op bezoek bij Jong PSV maandagavond opnieuw op een goed resultaat in eigen huis tegen N.E.C. Nijmegen.

"Het zal zo’n 7500 supporters schelen schat ik in", doelt Hake op de website van SC Cambuur op het verschil in toeschouwers op het trainingscomplex van PSV en de tribunes van het Cambuurstadion. "Dat is natuurlijk totaal niet te vergelijken en dit is vele malen mooier. Uiteindelijk speel je voor de supporters en daar willen we morgen een goede wedstrijd voor op de mat leggen."

René Hake kan tegen N.E.C. niet beschikken over Matthew Steenvoorden. De verdediger pakte in de wedstrijd tegen Jong PSV zijn elfde gele kaart en is daarom geschorst. "Net als in het duel tegen Almere City zal Martijn van der Laan hem gaan vervangen. Voor de rest gaan we zoals het nu staat niet al te veel veranderen", vertelt Hake.

Hake verwacht een moeilijke wedstrijd tegen N.E.C., maar acht zijn ploeg zeker niet kansloos. "Voor ons dus een hele mooie uitdaging. We zullen aan de bak moeten en zorgen dat we de supporters met ons spel achter ons krijgen. Over steun hebben we hier nooit te klagen en ik hoop dat we er morgen echt een heksenketel van kunnen maken en met zijn Twaalven voor de overwinning gaan strijden."

Lees meer:
0 reacties