SC Cambuur start met verkoop seizoenkaarten: ''Bist dou der oek altied?!''

SC Cambuur is begonnen met de verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2018/2019, zo meldt de club via de officiële kanalen. Sinds donderdag is het mogelijk om een seizoenkaart te verlengen of een nieuwe aan te vragen. Cambuur kondigde het nieuwsbericht aan met de zin 'bist dou der oek altied?!'.

"Alle seizoenkaarthouders hebben inmiddels een persoonlijke e-mail met alle praktische informatie ontvangen. Ook de brieven voor seizoenkaarthouders waarvan geen e-mailadres bekend is zijn met de post meegegaan en vallen één dezer dagen op de deurmat", meldt Cambuur op de eigen website.

"Net als in de vorige jaren is het verreweg het makkelijkst om je seizoenkaart online te verlengen. Hiervoor hebben we een speciale website gemaakt waar je alle informatie kan terug vinden", vervolgt de club. De speciale website is www.cambuurseizoenkaart.nl.

Supporters kunnen de seizoenkaart desgewenst ook bij het stadion verlengen. Dit kan in de Fanshop, die net naast de Jumbo op het Cambuurplein is te vinden. De fanshop is op maandag van 10:30 tot 17:00 uur geopend en op dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Tot woensdag 13 juni kunnen bestaande seizoenkaarthouders hun plek terugkopen voor het nieuwe seizoen. Daarna vervallen de reserveringen. Bestaande seizoenkaarthouders kunnen na 13 juni uiteraard alsnog een seizoenkaart kopen, maar het is mogelijk dat de plek van dit seizoen dan al verkocht is.

De prijzen zijn in principe hetzelfde als dit seizoen, maar dit is nog wel onder voorbehoud van de prestaties in de Play-Offs. Tot de eventuele finale op 28 mei worden de prijzen niet verhoogd.

Lees meer:
0 reacties