VIDEO | Samenvatting: Cambuur wint eerste oefenduel met ruime cijfers van DTD

SC Cambuur heeft vanavond tijdens de eerste oefenwedstrijd van het seizoen een monsterscore neergezet. DTD werd met 0-15 verslagen.

Al na twee minuten scoorde Emmanuel Mbende de 1-0 binnen. Niet veel later scoorde Nigel Robertha de tweede. Na iets meer dan tien minuten tekende Justin Mathieu voor de 0-3. Robertha maakt nog binnen het kwartier zijn tweede. Al na twintig minuten was het door doelpunten van Karim Rossi en Mathias Schils 6-0. Tien minuten voor rust maakte Mathieu zijn tweede. Voor rust maakte Robertha nog zijn derde en vierde doelpunt.

In de tweede helft ging SC Cambuur door. Via Maulun en Daan Boerlage was het al snel 0-10 en 0-11. Een kwartier voor tijd maakte Alvin Daniels de 0-12. Van Kippersluis zorgde na een mooie aanval voor de 0-13. El Baad maakte twee minuten later de 0-14 en de 0-15.