Nieuwe domper Cambuur: Rossi voor onbepaalde tijd uit roulatie

( 4 reacties)
Nieuwe domper Cambuur: Rossi voor onbepaalde tijd uit roulatie

Karim Rossi staat voorlopig langs de kant. Dat meldt SC Cambuur donderdagmiddag via de officiële kanalen. De spits kampt met een enkelblessure. 

Cambuur meldt dat Rossi een scan heeft ondergaan. Hieruit bleek dat er geen ernstige schade is. De hersteltijd is echter onbekend. De spits liep de blessure aan het begin van de week op tijdens een training van de Leeuwarders.

Het is een flinke domper voor trainer René Hake. Eerder deze week zag hij een andere aanvaller wegvallen. Nigel Robertha heeft een liesblessure en staat mogelijk enkele weken langs de kant. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 9 Sep 2018 om 01:30
  Ouwe struuk, Je hebt het weer eens mis met je negatief gelul. Evenals dat domme praat van Jan de Hulk. Ik ben geen fan van Foeke maar ik vind dat er een elftal staat dat steeds meer een team begint te vormen. Afgelopen vrijdag heb ik een prima wedstrijd gezien tegen RKC. We zullen niet altijd tweede blijven maar een periode moet toch lukken. Mede door de keeper die ook door Foeke (en zijn scoutingsteam) is gekocht.
 • 9 Aug 2018 om 21:18
  Het begint onderhand een comedy te worden. De ene speler naar de ander valt (landurig) weg. Financieel inleveren, een oefenprogramma waar de topamateurs om lachen. Supporters die onderhand het geloof beginnen te verliezen. Kortom het gaat niet goed. Er is maar een manier om dit ongeloof de kop in te drukken en dat zijn sportieve prestaties. Lukt dat ook niet, dan zal het seizoen nog moeizamer gaan worden dan vorig seizoen en dat zal grote gevolgen gaan krijgen voor de toekomst.
 • 9 Aug 2018 om 17:05
  Wat een drama deze selectie ...maar vooral ons Foeke ,de man die deze zooi bij elkaar heeft gezocht....we wurre t lachtertje van de keukencompetitie
 • 9 Aug 2018 om 14:59
  eerstvolgende opstelling 5-5-0 ;)
vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›