Ex-stagiair SC Cambuur keert profvoetbal de rug toe: ''Het niveau ligt hoog''

( 0 reacties)
Ex-stagiair SC Cambuur keert profvoetbal de rug toe: ''Het niveau ligt hoog''

Ruben de Jager speelt de komende tijd niet in het profvoetbal. De oud-spits van FC Twente, ging op stage bij SC Cambuur, maar wist geen contract te bedingen. De Jager is dit seizoen speler van derdedivisionist Hoek.

De Jager trainde de afgelopen weken al mee bij de Zeeuwse club en bereikte dit weekend een akkoord met Hoek. De 21-jarige aanvaller speelde de afgelopen zes seizoenen bij FC Twente, waar hij de afgelopen voetbaljaargang bij de beloften actief was. Ruim een jaar geleden scheurde De Jager zijn kruisband af, maar in mei kon de spits zijn rentree maken.

Zijn aflopende contract bij FC Twente werd niet verlengd, waarna De Jager via een proefperiode een contract bij SC Cambuur probeerde te verdienen. Een verbintenis in Leeuwarden zat er echter niet in en daarom besloot De Jager contact op te nemen met Hoek-trainer Dennis de Nooijer, waar de spits al eerder mee werkte bij JVOZ.

"Het niveau tijdens de trainingen ligt hoog", zegt De Jager tegenover de Provinciale Zeeuwse Courant. "Tegen Jong Sparta vond ik ons goed spelen, maar zaterdag tegen Goes niet. Ik voel me lekker en wil me dit seizoen weer laten zien. Veel minuten maken, steeds fitter worden en scoren. En dan zien we wel of er nog een volgende stap in zit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›