Hake ziet competitiestart met vertrouwen tegemoet: ''We moeten er staan''

Vrijdag begint Cambuur de Keuken Kampioen Divisie met een uitwedstrijd bij NEC. Na een lange voorbereiding is trainer René Hake blij dat er weer 'om het echie' gespeeld kan worden. "Of we er klaar voor zijn daar hebben we geen keuze in, we moeten er gewoon staan", blikt hij vooruit bij Omrop Fryslan.

"Ik ben tevreden hoe wij dingen oppikken en kunnen vertalen naar wedstrijden winnen. Dat hebben we de laatste twee wedstrijden goed gedaan. Er valt nog genoeg op aan te merken, zowel offensief als defensief. We spelen echt als team en willen voor elkaar knokken. We beginnen meer vastigheid aan de bal te krijgen, die ontwikkeling is mooi om te zien."

In de voorbereiding werd gewonnen van Jong Ajax en Sparta. "Dat zegt voor morgen niks, maar wel ten aanzien van waar we op getraind hebben. Dat zie ik terug in de wedstrijden. Als je resultaat haalt is het prettig om daarvan bevestiging te krijgen."

Hake weet met welke elf hij gaat starten, al moet hij vanwege blessures wat improviseren. "We hebben adequate vervangers en die moeten het laten zien. We hebben er alle vertrouwen in."

Opstelling SC Cambuur: Mous; Sambissa, Mbende, Van Koesveld, Van Wermeskerken; Schils, Schindler, Maulun, Ciganiks; Conraad, Van Kippersluis.

Lees meer:
0 reacties