Aanvoerder Telstar baalt als een stekker: ''Dit is ongelooflijk''

In een wedstrijd waarin Telstar bepaald niet de mindere was, wist Cambuur toch met 2-0 te winnen. Aanvoerder Frank Korpershoek van Telstar baalt dan ook als een stekker.

''Dit is ongelooflijk'', begint Korpershoek bij Fox Sports. ''We hadden een heel groot deel van de wedstrijd de controle en bij één momentje van hun ligt de bal erin. Vervolgens moet je tegen een muur opboksen, en ook daarin deden we het wel aardig. Echte 100% kansen kregen we niet, maar ik had wel het gevoel dat we het overwicht hadden.''

''Ik denk dat we gewoon aardig gevoetbald hebben, maar als je echt mee wil doen in de top zul je deze wedstrijden moeten pakken. Dan moet je killen en dat hebben we niet gedaan. Dan heb je verloren en staan we waar we staan nu. De 1-0 moet ik nog maar eens terugkijken voor ik daar een oordeel over geef, maar laat ik vooropstellen dat dat de enige mogelijkheid is die ze krijgen in de eerste helft. Dan is er nog niks aan de hand en heb je 60 minuten om het recht te trekken, maar dat is niet gelukt en dan baal je als een stekker'', besluit Korpershoek.

Lees meer:
0 reacties