SC Cambuur verliest derde oefenwedstrijd van voorbereiding van Almere City

SC Cambuur heeft de derde oefenwedstrijd in de voorbereiding verloren. Almere City was vrijdagavond met 2-3 te sterk voor de ploeg van Marinus Dijkhuizen.

Na een halfuur spelen kwam SC Cambuur op achterstand. Na geknoei achterin bij de Leeuwarders kon Quekel de 0-1 maken voor de Flevolanders. In de tweede helft drong SC Cambuur aan met invallers El Baad, Van den Beemt, Claver, Touré, Bakker, Etten en Robertha Een klein halfuur voor tijd was laatsgenoemde belangrijk. De nieuweling maakte de 1-1 na een heerlijke individuele actie.

Niet veel later was het de andere invaller, Van den Beemt die de 2-1 binnenkopte na een goede voorzet van Rutger Etten. Tien minuten voor tijd kwam Almere City op gelijke hoogte via Tadmine. Niet veel later kwam Almere City zelfs op voorsprong. Van Hilten was de doelpuntenmaker.