VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur eenvoudig langs zwak Helmond Sport

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur eenvoudig langs zwak Helmond Sport

SC Cambuur heeft vanavond na twee nederlagen weer eens weten te winnen. In eigen huis werd Helmond Sport met 3-1 aan de kant gezet. 

De thuisploeg was al snel gevaarlijk via Ciganiks. Zijn schot belandde echter in het zijnet. Dat was het begin van een vroeg offensief. Want ook Mathieu en Robertha waren binnen het kwartier al kansrijk. Helmond kwam er niet aan te pas en Cambuur voetbalde goed door, maar scoorde pas na een klein halfuur. Robertha legde af op Van Kippersluis en schoot van dichtbij de 1-0 binnen. 

Niet lang daarna werd het 2-0, wederom was Van Kippersluis trefzeker. Mathieu zette voor en Van Kippersluis kon de bal binnenglijden. Op slag van rust deed Helmond uit het niets toch iets terug. Na een lange bal kon Zwanen de bal binnenwerken. 

Bij de 2-0 raakt Van Kippersluis geblesseerd en dus bleef de aanvaller in de rust achter, hij werd vervangen door Rossi. Hij vormde het spitsenduo met Robertha, die na een klein uur de derde voor Cambuur binnenschoot, na een assist van Boerlage. Helmond kon Mous nog wel wat testen in de slotfase, maar niet genoeg om de 3-1 in gevaar te brengen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 26 april 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›