SC Cambuur boekt zege op Jong Ajax door doelpunten van rode Mathieu

SC Cambuur heeft vanavond een overwinning geboekt tegen Jong Ajax. De ploeg van Rene Hake was met 2-0 van de equipe uit Amsterdam.

Al na zes minuten spelen kwam SC Cambuur op voorsprong. Justin Mathieu scoorde uit de eerste kans. Van ongeveer dertig meter schoot hij de bal achter Kotarski. Twee minuten later miste Ciganiks een grote kans op de 2-0.

Na rust verdubbelde SC Cambuur de score. Een strafschop werd binnengeschoten door Mathieu, die zijn tweede van de avond maakte. Botman van Jong Ajax kreeg zijn tweede gele kaart. Een kwartier voor tijd kreeg Mathieu zijn tweede gele kaart en was het weer tien tegen tien. Niet veel later scoorde Noa Lang de aansluitingstreffer.

Opstelling SC Cambuur: Mous, El Baad, Mbende, Schilder, Van Wermeskerken, Conraad, Ciganiks, Schils, Mathieu, Rossi, Van Kippersluis.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; J. Timber, Solomons, Botman, Kemper; Ekkelenkamp, Gravenberch, De Wit; Kühn, Pereira, Johnsen.