Hake en Booy te gast bij 'anders opgezette' Forumavond SC Cambuur

( 0 reacties)
Hake en Booy te gast bij 'anders opgezette' Forumavond SC Cambuur

De halfjaarlijkse Forumavond van supportersvereniging Kern van Cambuur staat dinsdagavond 13 november weer op de rol. Bij de avond die onder leiding staat van Fred van Dijk, zijn hoofdtrainer René Hake, technisch manager Foeke Booy, doelman Xavier Mous en Robert Kuipers (voorzitter stadionadviescommissie) present.

De Forumavond is niet nieuw, alleen de opzet wel. "Bij eerdere forumavonden nam ik een deel van de vragen voor mijn rekening. Dat wil ik nu niet doen", vertelt Fred van Dijk op de clubsite. "Het doel van de avond is om supporters en uitvoerders te verbinden en dat kan alleen als je inzicht hebt in de keuzes die worden gemaakt. En ik wil die verbinding vergroten door alleen de supporters aan het woord te laten, maar ik wil hen ook uitdagen om niet alleen een vraag te stellen, maar ook te komen met een oplossingsvariant."

"Om een voorbeeld te geven. Je kunt de trainer vragen waarom een wissel wordt toegepast in de zestigste minuut, maar de uitdaging is om daaraan toe te voegen dat jij zou hebben gewisseld in de rust. Dat maakt dat je na moet denken over de vraag die je stelt en vergroot het begrip in de keuzes die (niet) worden gemaakt. En dat moet leiden tot het uiteindelijke doel van de avond: verbinding", aldus Van Dijk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 26 april 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›