Vermoedelijke opstelling Cambuur: Robertha en Maulun terug in basis

Cambuur werkt donderdagochtend onder goede omstandigheden toe naar het uitduel met Almere City. Volgens de Leeuwarder Courant zijn er mogelijk twee wijzigingen in de basisopstelling van de Leeuwarders.

Zo is Justin Mathieu geschorst en kan hij dus niet in actie komen. Hij wordt waarschijnlijk vervangen door Robin Maulun. Daarnaast keert ook Nigel Robertha mogelijk weer terug in de basisopstelling. Dit zou dan ten koste gaan van Karim Rossi, die hem vorige week in het duel met Jong Ajax verving.

Vermoedelijke opstelling Cambuur: Mous; El Baad, Mbende, Schilder, Van Wermeskerken, Conraad, Ciganiks, Schils, Maulun; Robertha, Van Kippersluis.

Robin Maulun lijkt de vervanger te worden van de geschorste Justin Mathieu. Afgaande op de partijvorm die nu wordt gespeeld zou dit de basis kunnen zijn: Mous; El Baad, Mbende, Schilder, Van Wermeskerken, Conraad, Ciganiks, Schils, Maulun; Robertha, Van Kippersluis. #cambuur

— Sportredactie LC (@LC_Sport) November 8, 2018

Cambuur werkt onder een stralend zonnetje de laatste training op weg naar de uitwedstrijd tegen Almere af. pic.twitter.com/Sgy0VJA9Ke

— Sportredactie LC (@LC_Sport) November 8, 2018
Lees meer:
0 reacties