Belangrijke wedstrijd voor SC Cambuur: ''Dat moet ook de uitdaging zijn''

( 0 reacties)
Belangrijke wedstrijd voor SC Cambuur: ''Dat moet ook de uitdaging zijn''

Robin Maulun begint vrijdag in de basis bij SC Cambuur. Volgens de middenvelder kan hij van waarde zijn voor het team en ditzelfde denkt trainer Rene Hake.

"Als we die morgen gelijk gaan zien dan zou dat mooi zijn", begint Hake tegenover Omroep LEO. "Hij heeft een paar kleine tegenslagen gehad in de eerste helft van het seizoen. Hopelijk kan hij dit ook omzetten in de wedstrijd van morgen. Ik verwacht zeker op lange termijn het nodige van Robin. Hij kan zeker wat extra's toevoegen. Hij is in staat mensen uit te spelen en mensen kan bedienen. Hij moet in een serie terechtkomen dat hij weken op rij kan voetballen."

SC Cambuur speelt tegen Almere City. "We staan er mooi bij. Morgen is er een kans om gelijk te komen met Almere. Dat moet ook de uitdaging zijn om nog dichterbij te komen. Het is een heel andere ploeg met andere type spelers. Dat is niet te vergelijken", vervolgt Hake. "De ploegen liggen niet veel uit elkaar. Details zullen beslissend zijn. Het gaat erom dat wij als team goed voor de dag komen en de ruimtes vinden. Daar moeten we vol voor gaan. Achteraf weten we of dat het juiste resultaat heeft opgeleverd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 26 april 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›