VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur nipt onderuit bij Almere City FC

SC Cambuur is er vanavond tegen Almere City niet in geslaagd een overwinning te boeken. Op bezoek in Flevoland ging de ploeg van Rene Hake met 2-1 onderuit.

Na een kwartier leek SC Cambuur op achterstand te komen. De goal van Soleri werd echter afgekeurd omdat het buitenspel was. Niet veel later kwam Almere City alsnog op voorsprong. Emforfidis schoot keihard binnen. Voor rust kwam SC Cambuur langszij. Nigel Robertha profiteerde van fouten in de verdediging bij Almere City.

Na rust kwam Almere City op voorsprong. Een enorme fout van Cambuur-doelman Xavier Mous, die een schot van Hunte door zijn benen liet glippen. Niet veel later werd het bijna 1-3, maar deze keer redde Mous sterk. Almere City eindigde de wedstrijd met tien man na een rode kaart voor Loen na hard doorgaan op Karim Rossi.