''Alles wat met Heerenveen te maken heeft, ligt hier in Leeuwarden gevoelig''

0
''Alles wat met Heerenveen te maken heeft, ligt hier in Leeuwarden gevoelig''

Matthew Steenvoorden speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord en daar was de wedstrijd tegen Ajax altijd heel speciaal. Inmiddels speelt hij bij SC Cambuur en hij hoopt ooit de wedstrijd tegen SC Heerenveen mee te maken. 

De ploeg van René Hake speelt dit weekend tegen FC Den Bosch en daar staat een oud-doelman van SC Heerenveen onder de lat. ''Oh ja, Wouter van der Steen. Alles wat met Heerenveen te maken heeft, ligt hier in Leeuwarden gevoelig. Dus ja, voor de supporters wil ik graag scoren'', vertelt hij in de Leeuwarder Courant. De verdediger baalt ervan dat de Friese clubs elkaar niet hebben geloot tijdens de KNVB-beker, maar Steenvoorden houdt hoop.

''Het kan nog altijd. Eerst Fortuna verslaan en dan hopen op een wedstrijd tegen Heerenveen.'' Sommige spelers hebben de derby wel al meegemaakt en daar wordt nog vaak over gesproken. ''Van Omar el Baad heb ik wel gehoord over de derby. De hele tribune achter het doel zit vol bij de laatste training. Toen ik nog bij Feyenoord zat, stroomde de training voor het duel met Ajax ook altijd vol met supporters. Die wedstrijd leeft net zoals de derby. Die wil ik wel graag een keer meemaken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›