Hake ziet ruimte voor verbetering: ''Op dat gebied valt er nog winst te boeken''

0
Hake ziet ruimte voor verbetering: ''Op dat gebied valt er nog winst te boeken''

Voor SC Cambuur staat vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch op het programma. Trainer René Hake hoopt in Brabant voort te kunnen borduren op het gelijkspel tegen FC Volendam (1-1) van vorige week.

"Ik ben gedeeltelijk tevreden over die wedstrijd", blikt Hake terug. "Ik heb ons wel van achteruit zien voetballen en veel in de zestien zien komen. Dat laatste is ook de bedoeling, want het gaat om doelpunten maken. Op dat gebied valt er voor ons nog wel winst te boeken."

Vrijdag wacht FC Den Bosch. De Bosschenaren verkeren in een uitstekende vorm en hebben hun laatste acht wedstrijd winnend afgesloten. "Zij zitten in een uitstekende fase. Zij hebben de zaken goed voor elkaar, ondanks hun stroeve start", stelt Hake. "Ik had niet verwacht dat ze zo goed zouden draaien. Maar je weet dat ze in deze competitie goed voor de dag kunnen komen. De laatste weken heeft dat voor hun geresulteerd in aansluiting bij de top."

"Het is een voetballende ploeg die graag het initiatief neemt", beschrijft Hake de opponent. "In Beltrame hebben ze een goede speler die het verschil kan maken. Ook voorin en de zijkanten hebben ze gevaarlijke spelers. Met Danny Holla hebben ze ook nog eens een brok aan ervaring. Hij weet het spel goed te versnellen en te vertragen." Of er voor Cambuur kansen liggen? "Ja, maar dan meoten wij goed voor de dag komen. Het hangt van onszelf af. Op het moment dat wij ballen gaan veroveren, dan moeten we gebruik maken van de ruimtes die zij weggeven", besluit Hake.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›