VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur speelt gelijk tegen FC Den Bosch

( 1 reacties)
VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur speelt gelijk tegen FC Den Bosch

SC Cambuur heeft vanavond tegen FC Den Bosch een gelijkspel geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. De Leeuwarders speelden met 1-1 gelijk.

Vijf minuten na rust kwam SC Cambuur op voorsprong in Den Bosch. Nigel Robertha profiteerde van een fout van Wouter van der Steen, doelman van Den Bosch. De goalie kon de bal niet goed wegkrijgen waarna SC Cambuur op voorsprong kwam.

Tien minuten voor tijd verspeelde SC Cambuur de voorsprong in Stadion De Vliert. Danny Verbeek scoorde uit een vrije trap die te machtig was voor Xavier Mous. Tot het laatste moment bleef het spannend. De grootste kans voor Cambuur was nog voor Kallon, maar hij schoot op Van der Steen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Nov 2018 om 23:57
    Ongelooflijk hoe je en wedstrijd weggeeft. Steeds had ik het gevoel dat we deze wedstrijd konden winnen. Echter schijn bedriegt. Totaal geen zelfvertrouwen bij de voorhoede spelers. Bij rust had het al 1-3 kunnen staan. Daarnaast moet men eens goed gaan trainen op een-tweetjes. Wat gaan die vak mis en tot slot de arrogantie waar sommigen spelers menen te moeten voetballen. Dood en dood zonde. Er hadden drie punten naar Leeuwarden gebracht kunnen worden.