FC Eindhoven mist sterkhouder: ''Andere jongens moeten opstaan''

( 0 reacties)
FC Eindhoven mist sterkhouder: ''Andere jongens moeten opstaan''

SC Cambuur neemt het deze speelronde op tegen FC Eindhoven. De Leeuwarders zullen geen last hebben van Branco van den Boomen, want die is geblesseerd. 

De middenvelder van de Noord-Brabantse club heeft een kneuzing in zijn voet, doordat hij tijdens een sliding in het kunstgras bleef hangen tegen Helmond Sport. ''Het is niets bijzonders, wel heel pijnlijk", vertelt trainer David Nascimento tegenover het Eindhovens Dagblad. ''Branco kan wandelen, maar nog niet in looppas. Ik hoop dat hij er volgende week weer bij is. Hij is natuurlijk belangrijk voor ons."

Van den Boomen speelde in het verleden bij SC Heerenveen, maar daar kwam hij niet tot volledige wasdom. Hij besloot daarom om terug te keren naar zijn oude club en daar is hij wel enorm belangrijk. Hij scoorde dit seizoen al vier keer en gaf vijf assists. Alvin Daniëls speelde vorig seizoen nog bij Cambuur en hij baalt ervan dat de middenvelder er niet bij is. ''Branco heeft een fantastisch overzicht en pass. We zullen hem missen. Maar goed, andere jongens moeten opstaan.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›