Van Kippersluis ziet verbetering: ''We krijgen steeds meer complimenten van de buitenwereld''

( 0 reacties)
Van Kippersluis ziet verbetering: ''We krijgen steeds meer complimenten van de buitenwereld''

SC Cambuur wacht vrijdagavond de wedstrijd tegen FC Eindhoven. De club uit Noord-Brabant steekt in een goede vorm en won haar laatste twee wedstrijden. Toch ziet SC Cambuur-aanvaller Kevin van Kippersluis genoeg kansen tegen FC Eindhoven.

"Het is een ploeg die bij vlagen goed speelt. Daarentegen laten ze ook ruimtes vallen, daar zien wij kansen. Daar hebben we deze week op getraind", vertelt Van Kippersluis tegenover LEO Middelsé. "Wij gaan voor de winst. De laatste weken spelen we beter en krijgen we telkens meer complimenten van de buitenwereld. Dat willen we tegen FC Eindhoven doortrekken. Drie punten zou lekker zijn."

Van Kippersluis benadrukt hoe belangrijk het behalen van drie punten is. "We roepen al vier weken lang dat we aan moeten sluiten bij onze concurrenten. Zij laten ook punten liggen, dus moet deze wedstrijd echt gewonnen woorden, ook om ploegen onder ons te houden. Ze komen namelijk telkens dichterbij."

"We willen daarom gewoon zo veel mogelijk punten pakken en bij de eerste negen staan voor de winterstop. Dan willen we daarna een stabiele tweede seizoenshelft draaien en voor de play-offs gaan", stelt Van Kippersluis, die wel begrijpt dat trainer René Hake zijn elftal tegen FC Eindhoven laat staan. "Het voetballende gedeelte gaat de laatste weken prima. Dan is het niet heel gek dat de trainer dezelfde elf laat staan. Hij houdt het vertrouwen in ons. Dat moeten we nu vertolken in doelpunten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!