Mous laakt scherpte Cambuur: ''En als ik dan nog de bloemen mee krijg''

( 0 reacties)
Mous laakt scherpte Cambuur: ''En als ik dan nog de bloemen mee krijg''

Xavier Mous is bezig aan een ijzersterk seizoen. Desalniettemin kon ook hij niet voorkomen dat SC Cambuur met 1-3 onderuit ging tegen FC Eindhoven. De doelman baalt dan ook enorm van deze prestatie. 

''Ja heel zuur, maar ik denk wel meer dan terecht. Zij beginnen veel scherper en zijn dat eigenlijk de hele wedstrijd. We laten ons gewoon overrompelen en dat mag niet'', erkent de doelman tegen de camera van Omroep LEO. 

''We spelen in de twee weken hiervoor een hele goede wedstrijden, maar we maken de kansen niet af. Dat hoort er ook bij, maar daar moeten we dan gewoon verder mee gaan. Ik denk omdat FC Eindhoven scherper begint dan ons, misschien wat onderschatting van ons, maar dat zij scherper beginnen en we daar misschien gewoon van schrikken.''

De reporter stelt dat de verwachtingen van de supporters juist tegen FC Eindhoven op dit moment hoog waren. ''Ik denk dat dit terecht is. Wij hadden er zelf ook veel van verwacht. Ik denk dat zij scherper beginnen en dat houden zij de hele wedstrijd vol. Wij konden daar niet dezelfde energie tegenover zetten.''

Ook het moment dat Mous nog een penalty wist te keren kan hem niet deren. ''We staan dan al 3-1 achter anders wordt het 4-1. Als je kijkt naar de wedstrijd hebben we gewoon 3-1 verloren. En als je dan kijkt dat ik de bloemen mee krijg na de wedstrijd is dat geen goed teken'', sluit hij eerlijk af. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!