BREAKING | Mathieu voor de derde (!) keer disciplinair geschorst door SC Cambuur

( 2 reacties)
BREAKING | Mathieu voor de derde (!) keer disciplinair geschorst door SC Cambuur

Justin Mathieu heeft zich van zijn slechtste kant laten zien bij SC Cambuur. De aanvaller is tot aan de winterstop disciplinair geschorst en hij komt dus niet meer in actie dit jaar.

Waarom de aanvaller geschorst is, wordt niet duidelijk gemaakt op de website van de Leeuwarders. Wel is duidelijk dat de clubtopscorer nu mee gaat trainen met het beloftenteam van de eerste divisionist. Daarna gaan de partijen om tafel om de situatie te evalueren. 

Het is niet de eerste keer dat Mathieu geschorst wordt door de club, want dat gebeurde al twee keer eerder. Door deze schorsing mist hij de laatste vier duels voor de winterstop.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Dec 2018 om 13:06
    Voor de derde keer geschorst door de club lijkt mij genoeg om deze jonge te ontslaan. Dit wordt nooit meer een goed huwelijk. Ik had bij mijn baas bij de eerste schorsing al kunnen inpakken en wegwezen. Niet moeilijk doen, ontslaan en een andere speler halen in de winterstop. MBende en van Steenvoorden centraal en Schilder naar het middenveld lijkt mij een goed oplossing.
  • 7 Dec 2018 om 12:56
    Dit is wel het moment om andere middenvelders te proberen (Etten). Om met zo’n zwak mentale speler verder te gaan is m.i. een heilloze weg.
vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›