Vermoedelijke opstelling Cambuur: 'Van den Beemt opnieuw in basiself'

SC Cambuur neemt het morgenavond in het eigen stadion op tegen FC Twente. Trainer René Hake, voormalig oefenmeester van de Tukkers, lijkt vast te houden aan dezelfde opstelling als afgelopen maandag.

Jelmer Wijnstra van Omroep LEO meldt dat op basis van de laatste training. Dat houdt in dat Van den Beemt opnieuw de disciplinair geschorste Justin Mathieu vervangt. Kevin Schindler begint ook weer in de basis, nadat hij maandag ook al in de basis stond ten koste van Mathias Schils.

Daarnaast was er ook ander goed nieuws te melden. Zo traint Daan Boerlage weer met de groep en is ook Jordy van Deelen weer op het veld te vinden. Cambuur kan vrijdagavond niet beschikken over Emmanuel Mbende en Andrejs Ciganiks. Mbende is ziek, terwijl Ciganiks met een blessure aan zijn voet kampt.

Vermoedelijke opstelling Cambuur: Mous; Van Wermeskerken, Steenvoorden, Schilder, Sambissa; Kallon, Schindler, Maulun, Van den Beemt; Van Kippersluis, Robertha

Op basis van de training lijkt Hake vast te houden aan dezelfde elf als afgelopen maandag tegen Jong PSV. Positief daarnaast is dat Boerlage weer met groep traint en dat Van Deelen ook weer op het veld is te zien! #cambuur #camtwe

— Jelmer Wijnstra (@JelmerWijnstra) December 13, 2018
Lees meer:
0 reacties