VIDEO | Samenvatting: Cambuur in eigen huis onderuit tegen FC Twente

( 2 reacties)
VIDEO | Samenvatting: Cambuur in eigen huis onderuit tegen FC Twente

SC Cambuur heeft vanavond verloren van FC Twente. In eigen huis gingen de Leeuwarders met 0-1 onderuit. Aitor was de enige doelpuntenmaker.

In de eerste fase golfde het spel op en neer en kwamen er weinig kansen. Het eerste gevaar kwam na 20 minuten van de thuisploeg. Van Kippersluis stuitte, nadat hij door de verdediging van Twente brak, op doelman Drommel. Vlak voor rust was Van Kippersluis weer dichtbij, maar zijn inzet werd geblokt.

Ook na rust ging het spel alle kanten op, al konden de ploegen dit maal wel tot wat grotere kansen komen. En Twente zelfs tot een doelpunt. Aitor kon makkelijk naar binnen en haalde prachtig uit voor de 0-1. In de slotfase probeerde Cambuur een doelpunt te forceren, maar geen van de kansen werden echt gevaarlijk. Het bleef bij 0-1.  

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Dec 2018 om 23:17
    Wat een deprimerende wedstrijd. Eindsignaal niet meer afgewacht. Spelers die de basisbeginselen van techniek niet beheersen, laat staan dat er een goede eindpass tot ontwikkeling komt! Ligt dit aan de spelers die niet het niveau hebben of niet de inspiratie hebben om er voor te gaan voor meer dan 8000 hondstrouwe supporters, of een trainer die te bang is om andere spelers te proberen en haast onzichtbaar is met coaching langs de lijn en noodgedwongen door zijn assistent laat opknappen. Ik heb er een hard hoofd in dat dit nog ten goede kan keren.....
  • 14 Dec 2018 om 22:13
    Niet te geloven dat je deze wedstrijd verliest. Al ben je nog zo positief ingesteld, maar hier wordt je onderhand depressief van. 100% kansen en opnieuw niet thuis. Een voorhoede die geen goals kunnen maken, al blijven ze 180 minuten achter elkaar voetballen. Laat Rossi maar staan, die maakt nog wat oorlog en de rest..........weg ermee in de winterstop. Helaas, maar het is niet anders. 8000 man op de tribune. Als je ziet hoe er soms balverlies geleden wordt, zelfs bij een hoekschop. Bij de amateurs zie je dit niet gebeuren. Huilen met de pet op.
vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›