Fortuna vol vertrouwen tegen Cambuur: ''Dat klinkt misschien wat arrogant''

SC Cambuur neemt het deze bekerronde op tegen Fortuna Sittard. De Limburgers willen er alles aan doen om de kwartfinale van het toernooi te bereiken.

Dit weekend staat de wedstrijd tegen FC Groningen op het programma voor de ploeg van René Eijer, maar daar wil hij nu nog niet naar kijken. Op dit moment is de wedstrijd tegen de Leeuwarders veel belangrijker. ''Je kunt de kwartfinale van de beker halen, dat laat je toch niet lopen'', zegt de trainer tegenover De Limburger. De ploeg won afgelopen weekend van Feyenoord en de oefenmeester wil die flow voortzetten. ''We staan nu volop in de etalage. Het is zaak dat we nu niet onze ruiten in laten gooien."

De Limburgers zijn duidelijk de favoriet tegen Cambuur en daar maakt Eijer ook geen geheim van. ''We moeten proberen om snel toe te slaan en te scoren. Dat klinkt misschien wat arrogant, maar het is halverwege december en hier en daar beginnen de pijntjes toch te komen. Het zou mooi zijn als we het in negentig minuten klaren en misschien zelfs nog wat spelers kunnen sparen."

Lees meer:
0 reacties