Schilder schreeuwt: ''Pak eens initiatief man, we staan gewoon te kijken!''

( 0 reacties)
Schilder schreeuwt: ''Pak eens initiatief man, we staan gewoon te kijken!''

In Benidorm hoopt SC Cambuur de afgelopen dagen de basis voor de tweede seizoenshelft te hebben gelegd. Ondanks de aangename omstandigheden werd er wel degelijk hard gewerkt. Zelfs een potje voetvolley ging bij sommigen op het scherpst van de snede.

"Pak eens initiatief man, we staan gewoon te kijken!", schreeuwt aanvoerder Robbert Schilder na een verloren punt. Helaas voor de aanvoerder is hij één van de weinigen die het spelletje serieus neemt. Zijn woorden hebben amper effect, met als gevolg een pijnlijke nederlaag. "Man, man, man. Als je niet wilt winnen, hoef je er niet aan te beginnen", foetert de captain. 

Maandagavond zette de selectie weer voet op Nederlandse bodem. Schilder is de voetvolley-partij alweer snel vergeten. "Het is een prettig verblijf geweest", vertelt hij tegenover de Leeuwarder Courant. "Het geeft gewoon veel energie om een paar dagen in T-shirt en korte broek te kunnen trainen. Ik denk dat we met de trainingen en de oefenwedstrijd tegen KV Mechelen, waarin we zeker in de eerste helft best goed speelden, het maximale gedaan hebben hier", aldus Schilder.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›