Balende Jansen: ''Als je drie doelpunten maakt dan moet je winnen''

Kevin Jansen was zondag meteen belangrijk voor SC Cambuur. De middenvelder maakte zijn debuut in het shirt van de Leeuwarders en dacht even de winnende goal gemaakt te hebben.

“We hadden de wedstrijd over de streep moeten trekken vandaag. Zonde dat het niet is gebeurd”, begint Jansen tegenover Omroep LEO. “Dan was het het mooiste debuut geweest wat je kan wensen. Vooral tegen een club als Sparta. Zonde. De eerste helft was het moeilijk. De tweede helft kwamen we er beter in en heb ik veel ballen gehad.”

Jansen is teleurgesteld in het resultaat. “Als je de wedstrijd bekijkt hebben we het korte fases moeilijk gehad. Verder hebben we het goed gedaan. Het is zonde dat je niet wint. Dat gevoel heerst. We hebben goed gespeeld en hebben het Sparta heel moeilijk gemaakt. Als je drie doelpunten maakt dan moet je winnen.”

Wel is Jansen blij met zijn doelpunt. “Het was een duel, de bal vloog omhoog. De keeper zag de bal volgens mij helemaal niet”, vervolgt hij. “Het is mooi als je gelijk scoort. Het bevalt mij hier heel goed. Het is een mooie, grote club. Momenteel staan we te laag.”

Lees meer:
0 reacties