'Ik kan gaan lopen klagen of mokken, maar wat heb je daaraan?''

Robert van Koesveld moet het dit seizoen doen met een plaats op de reservebank, maar hij is de laatste speler die daar over gaat zeuren bij de trainer of onrust gaat stoken binnen de selectie.

De verdediger erkent tegenover de Leeuwarder Courant dat hij natuurlijk liever wilde spelen. ''Maar ik kan wel gaan lopen klagen of mokken, maar wat heb je daaraan? Ik moet zorgen dat ik er sta op het moment dat de trainer me wel opstelt of laat invallen. Daar doe ik alles voor, dat is gewoon een kwestie van de juiste mentaliteit hebben."

Van Koesveld is wisselspeler, maar hij heeft van de club niet te horen gekregen dat hij een andere club mag zoeken. ''Ik wil zelf ook helemaal niet eens weg. Even los van de speelminuten: ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Cambuur. De mentaliteit is goed, de club is mooi en de spelersgroep is ook erg fijn." Na dit seizoen loopt zijn contract af, maar de club heeft daarin wel een optie om het t verlengen.

''Ik zou graag willen blijven, al weet ik natuurlijk niet wat Cambuur met Robbert Schilder gaat doen.'' Schilder heeft ook een aflopend contract en hij is de man die Van Koesveld op de bank houdt. ''Maar als ik de juiste mentaliteit heb en houd, me volledig inzet en op de trainingen laat zien dat ik er klaar voor ben, kan me dat alleen maar helpen om hier volgend seizoen nog te mogen spelen."

Lees meer:
0 reacties