Hake op z'n hoede: ''Helmond is een ploeg die lef heeft om te voetballen''

SC Cambuur neemt het vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie op tegen Helmond Sport. Rene Hake, trainer van de Leeuwarders verwacht een moeilijke wedstrijd.

“We hebben tegen Sparta veel dingen goed gedaan. Alleen door individuele fouten hebben we niet het gewenste resultaat gehaald. Wij hadden er meer uit moeten halen. Maar we hebben echte goede fases gehad”, begint Hake, die tevreden is over aanwinst Kevin Jansen tegenover Omroep LEO. “Hij was meteen belangrijk met een doelpunt. Hij was heel alert en was er als eerste bij. Dat past bij zijn spel. Maar dat moet je wegzetten over een reeks wedstrijden.”

Op bezoek bij Helmond Sport hoopt Hake de eerste zege van 2019 te boeken. “Het plan wat we hebben om de wedstrijd tot een goed einde te hebben, daar gaat het om. Dat heeft te maken met energie en bereidheid van het team. We moeten toeslaan op de momenten dat het gevraagd wordt. Helmond is een ploeg die lef heeft om te voetballen. Maar soms ook simpel kiest voor een opportunistische bal. Daar moeten we berekenend op zijn.”

Lees meer:
0 reacties