Jones blij met kans: ''Niet alles in het voetbal draait om geld''

( 0 reacties)
Jones blij met kans: ''Niet alles in het voetbal draait om geld''

Mathias Jones trainde al een paar weken mee bij SC Cambuur, maar afgelopen woensdag kreeg hij eindelijk een contract bij de Leeuwarders. De middenvelder is blij met zijn nieuwe avontuur. 

De Zuid-Amerikaan is getrouwd met een Nederlandse vrouw en daarom komt hij in aanmerking voor een werkvergunning in Nederland. Anders moest de club hem een salaris betalen van vier ton en de middenvelder weet heel goed dat de club uit de Keuken Kampioen Divisie dat niet zomaar op tafel kan leggen. "Ik ben blij dat dit eruit gekomen is. Ik ben fit en heb de laatste paar jaar vrijwel alle wedstrijden gespeeld", vertelt hij aan het Friesch Dagblad.

Voor het geld heeft hij de transfer niet gemaakt, want dan was hij niet naar Nederland gekomen. ''Er waren clubs in Zuid-Amerika waar ik heen kon en goed kon verdienen, maar niet alles in het voetbal draait om het geld." De middenvelder is blij met de kans die hij krijgt in de Friese hoofdstad. ''Ik ben dolblij met mijn kans bij Cambuur en hoop de komende tijd een nieuw contract bij deze club te verdienen.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›