Cambuur kan klimmen: ''Doelstelling is play-offs halen en winnen''

Met de resultaten van de andere clubs in het achterhoofd gaat SC Cambuur maandagavond op bezoek bij Jong AZ. Aanvoerder Robbert Schilder beseft het belang van het duel in Alkmaar.

"We moeten die wedstrijd gewoon winnen. Maar het gevoel dat je uiteindelijk een paar plekken kunt stijgen, geeft wel iets extra's", zegt Schilder voor de camera van Omroep LEO. "Het is ook tijd dat we dat gaan doen. We hebben de laatste tijd wel punten gepakt, maar het wordt tijd dat we gaan stijgen.

Ondanks dat Jong AZ de hekkensluiter is van de Keuken Kampioen Divisie, waakt Schilder voor onderschatting. "Het zijn talentvolle jongens, die spelen niet voor niets daar. Ze zijn goed aan de bal en kunnen goed positiespel spelen. Je moet zorgen dat je dat ontregelt", vervolgt de captain.

Bij winst klimt Cambuur ineens van plek tien naar plek zeven. "De doelstelling is de play-offs halen en die uiteindelijk winnen. Dat moet zeker gebeuren. Ik denk dat het er best inzit, maar dan moeten we nog wel stappen maken", aldus Schilder.

Lees meer:
0 reacties