Van den Berg: ''Cambuur-uit vind ik een mooi potje''

( 0 reacties)
Van den Berg: ''Cambuur-uit vind ik een mooi potje''

SC Cambuur neemt het vrijdagavond op tegen NEC Nijmegen. Joey van den Berg, middenvelder van de Nijmegenaren denkt dat de ploegen gelijkwaardig aan elkaar zijn.

"Cambuur-uit vind ik een mooi potje. Leuk stadion, goeie supporters met een goeie sfeer altijd en een goed elftal. Dus we kunnen ons weer meten. We moeten ons wel bewust van het feit zijn dat Cambuur beter is dan Jong Utrecht. Je kunt van tevoren wel denken dat het een fysieke slag wordt, maar misschien wordt het wel heel tactisch", begint de middenvelder tegenover Omroep Gelderland.

Van den Berg vindt dat de wisselvalligheid bij NEC Nijmegen eruit moet. "Dat is een beetje het verhaal van dit seizoen. Ik had een heel goed gevoel na de winterstop, maar dan krijg je toch weer een paar tikkies. Om toch positief te blijven moeten we de goede dingen uit de wedstrijden halen en daarop voortborduren. Het heeft geen zin om de hele tijd achterom te kijken."

De ranglijst zegt Van den Berg niet zoveel. "Het gaat erom dat we als team progressie maken. En een keer een goede serie neer te zetten. Het moet wel een doel zijn om bij die eerste tien te eindigen en dat is ook wel een reëel doel. Aan ons om dat te laten zien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 23 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›